Bouwbegeiding

Plannen om uw bedrijfspand te renoveren of een geheel nieuw pand te bouwen? Dan kan het voorkomen dat u voor onverwachte situaties komt te staan. Uiteraard kan een ondernemer geen risico lopen als het gaat om de veiligheid van het bedrijfspand.

Bovendien is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Bijvoorbeeld wat betreft de juiste bouwmaterialen. Wat goedkoop blijkt bij de bouw, kan duur uitvallen als het gevolgen heeft voor de hoogte van de verzekeringspremie.

Zorgeloos uw pand verzekeren? D-RC biedt bouwbegeleiding aan. Wij ondersteunen ondernemers  in de fase vóór de realisatie van (ver)bouwplannen.

Onze bouwbegeleiding bestaat uit de analyse van risico’s op het gebied van brand, inbraak en beveiligingsniveau en wordt opgedeeld in drie fases: de begeleiding van de bouw, de risicoanalyse en de bepaling van het bedrijfsschadebelang.

Zo helpen wij ondernemers om het pand, na (ver)bouw, probleemloos te laten verzekeren.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.