Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

Detailhandel

Als ondernemer in de detailhandel is het van groot belang om een veilige omgeving te bieden aan klanten en medewerkers. Wij maken bedrijfsrisico’s inzichtelijk voor de detailhandel en begrijpen de uitdagingen waarmee ondernemers in de detailhandel worden geconfronteerd bij het beheren van deze risico’s. Wij bieden risico-inspecties aan om de veiligheid van uw winkel te evalueren en aanbevelingen te doen voor preventieve maatregelen. Dit omvat het identificeren van potentiële brandgevaren. 

Onze bouwbegeleidingsservice biedt ondersteuning bij de verbouwing of uitbreiding van winkels, waarbij we zorgen voor de naleving van veiligheidsvoorschriften en -normen gedurende het hele proces.

Met onze expertise in risicobeheer en onze focus op preventie, kun je vertrouwen op D-RC om de veiligheid van jouw winkel te waarborgen en te helpen een veilige en betrouwbare omgeving te bieden aan klanten en medewerkers.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.