Over ons

Dit zijn wij

Welkom bij Delta Risk Consulting, dé onafhankelijke partner die uw risico’s deskundig en daadkrachtig inspecteert. Wij maken bedrijfsrisico’s inzichtelijk voor ondernemers, verzekeraars, gevolmachtigden en het intermediair. Wij voeren risico-inspecties uit en bieden zo inzicht in uw bedrijf en bedrijfsprocessen, waardoor schade voorkomen of beperkt kan worden en de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Wat ons uniek maakt

D-RC heeft, ongeacht de sector waarin de onderneming actief is, de kennis en expertise waarmee u uw bedrijf veiliger maakt.

Onze onafhankelijke risico-inventarisaties zijn niet alleen van belang voor uw bedrijf, maar ook voor verzekeraars, assurantiemakelaars en volmachten. Met onze betrouwbare rapportages voldoen wij aan de acceptatiecriteria van verzekeraars.

Praktijkervaring

Samen hebben we zo’n 45 jaar ervaring opgedaan in diverse leidinggevende rollen bij de Nederlandse brandweer. We zijn gewend om risico’s te herkennen en te beschrijven.

Scenariodenken

Een bekende vaardigheid voor ons; we hebben ervaring opgedaan in de dynamische omgeving van Rotterdam, waar alle risico’s voorkomen in diverse industriële omgevingen.

Altijd alert

We zijn het gewend om non-stop alert te zijn en getraind om waardevolle zaken te beschermen.

Verbindende schakel

Onze kennis en ervaring zetten we in om een breed scala aan risico’s te beoordelen,  als verbindende schakel tussen ondernemers en verzekeraars.

Duidelijke taal

We weten hoe we vakjargon omzetten naar gewoon duidelijke taal, die iedereen begrijpt. 

Gezamenlijk belang

Wij begrijpen dat het voorkomen en beperken van schades en het verzekerbaar houden van risico’s een gezamenlijk belang is.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.