Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

Bouw

Bouwprojecten zijn vaak complex en omvatten verschillende fasen, van ontwerp tot uitvoering. Dit betekent dat er veel factoren zijn die invloed kunnen hebben op de veiligheid van een bouwplaats en het voorkomen van schade.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om risico’s in de bouw te identificeren en te beheersen. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van risico-inspecties voor de bouwsector en het aanbevelen van preventieve maatregelen om risico’s te verminderen en te elimineren.

Onze diensten omvatten ook bouwbegeleiding, waarbij we kunnen helpen bij het coördineren van de verschillende fasen van het bouwproject en het waarborgen van de naleving van de veiligheidsvoorschriften en -normen.

D-RC helpt ondernemers in de bouwsector bij het identificeren en beheersen van risico’s, het implementeren van preventieve maatregelen en het waarborgen van de veiligheid op de bouwplaats.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.