Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

Horeca en leisure

Horeca en leisure is een bruisende en dynamische sector, waarbij veiligheid en risicobeheersing van groot belang zijn. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat zowel medewerkers als gasten veilig kunnen genieten van hun verblijf. Daarnaast is de waarborging van de bedrijfscontinuïteit voor ondernemers het grootste belang.

D-RC begrijpt de complexiteit van de horeca- en leisuresector en biedt daarom uitgebreide risico-inspectiediensten aan. Onze specialisten voeren grondige inspecties uit om risico’s in kaart te brengen. 

Wij helpen ondernemers in de sector met het opstellen van veiligheidsplannen en het implementeren van preventieve maatregelen om risico’s te verminderen en de veiligheid te verbeteren. Daarnaast bieden wij ook trainingen aan voor het personeel, om ervoor te zorgen dat zij goed zijn opgeleid in veiligheidsprocedures en in staat zijn om snel te handelen in geval van nood.

Onze diensten omvatten ook bouwbegeleiding, waarbij we kunnen helpen bij het coördineren van bouwprojecten en het waarborgen van de naleving van veiligheidsvoorschriften en -normen.

Met D-RC kunnen ondernemers in de horeca- en leisuresector zich concentreren op het leveren van hoogwaardige diensten aan hun gasten, terwijl wij zorgen voor de veiligheid en het beheer van de risico’s.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.