Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

MKB

MKB-ondernemers weten hoe belangrijk het is om hun bedrijf goed te managen en te beschermen tegen onverwachte risico’s en schade. Daarom biedt D-RC risico-inspecties en advies aan voor  het MKB, om te helpen bij het identificeren en beheersen van risico’s in uw bedrijf.

Onze specialisten zijn getraind in het uitvoeren van risico-inspecties en het beoordelen van bedrijfsprocessen om te identificeren waar eventuele risico’s en kwetsbaarheden liggen. Op basis van deze analyse kunnen wij helpen bij het opstellen van een plan om deze risico’s te beheersen en te verminderen, en adviseren over welke preventieve maatregelen u kunt nemen om uw bedrijf te beschermen.

Daarnaast bieden wij ook diensten aan op het gebied van risk management, waarbij we kunnen helpen bij het opstellen van een veiligheidsplan en het trainen van medewerkers in veiligheidsprocedures en -maatregelen. Onze bouwbegeleiding kan helpen bij het begeleiden van bouwprojecten om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de veiligheidsnormen en -voorschriften.

D-RC helpt MKB-ondernemers bij het beheersen van risico’s en het implementeren van preventieve maatregelen om hun bedrijf te beschermen. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee ondernemers in het MKB worden geconfronteerd en wij bieden op maat gemaakte oplossingen om te helpen MKB-bedrijven veilig en gezond te houden.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.