Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

Industrie en energie

De industrie- en energiesector is van cruciaal belang voor de Nederlandse economie. Het is echter ook een sector die te maken heeft met verschillende risico’s, zoals brand, explosies, chemische lekkages en elektrische gevaren. Deze risico’s kunnen leiden tot ernstige schade aan eigendommen en apparatuur, milieuschade, persoonlijk letsel en zelfs dodelijke ongevallen.

Bij D-RC begrijpen we de complexiteit van deze sector en de risico’s die ermee gepaard gaan. Daarom bieden wij risico-inspecties aan om de risico’s te identificeren en te beheersen. Met onze expertise kunnen wij helpen bij het opstellen van preventieve maatregelen om risico’s te verminderen en te elimineren.

Onze diensten omvatten ook risk management, waarbij wij adviseren bij het opstellen van een veiligheidsplan voor de bedrijfsvoering en de implementatie van veiligheidsprocedures en -richtlijnen. Wij bieden ook bouwbegeleiding en zorgen voor naleving van veiligheidsnormen bij uitbreidingen of renovaties.

Onze specialisten hebben ruime ervaring in de industrie- en energiesector en kunnen helpen bij het minimaliseren van risico’s en het bevorderen van een veilige en efficiënte bedrijfsvoering. Bij D-RC streven we ernaar om een bijdrage te leveren aan het succes van jouw bedrijf, terwijl we tegelijkertijd de veiligheid van uw medewerkers, eigendommen en het milieu waarborgen.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.