Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

Logistiek

Logistiek is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie, waarbij goederen en producten worden vervoerd en opgeslagen. Een brand in een logistiek centrum heeft enorme schade tot gevolg voor veel partijen. 

D-RC begrijpt de complexiteit van de logistieke sector en heeft ruime ervaring in het uitvoeren van risico-inspecties om de potentiële risico’s te identificeren en te beheersen. Onze specialisten kunnen advies geven over het implementeren van preventieve maatregelen en het ontwikkelen van veiligheidsplannen om de risico’s tot een minimum te beperken.

Naast risico-inspecties bieden wij ook risk management diensten aan om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van effectieve beheersystemen en bij het naleven van de geldende wet- en regelgeving. Onze expertise op het gebied van bouwbegeleiding kan ook van pas komen bij het plannen en coördineren van logistieke projecten.

D-RC kan ondernemers in de logistieke sector helpen bij het identificeren van risico’s, het implementeren van preventieve maatregelen en het ontwikkelen van effectieve beheersystemen om de veiligheid te waarborgen en het verlies van goederen en producten te minimaliseren.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.