Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

Agrarische sector

D-RC begrijpt hoe belangrijk de agrarische sector is voor de Nederlandse economie en de voedselvoorziening van de samenleving. Het voorkomen van brand en schade is van essentieel belang is in deze sector. Wist u dat in 2022 ruim 130.000 dierlijke slachtoffers te betreuren waren bij stalbranden?

Daarom bieden wij bedrijven in de agrarische sector duidelijke risico-analyses aan. Met ons inzicht in de risico’s, kunnen wij ondernemers begeleiden bij het managen van deze risico’s en het nemen van preventieve maatregelen om brand en schade te voorkomen.

Onze specialisten zijn ook ervaren in het begeleiden van het gehele bouwproces, of het nu gaat om de opstart van een onderneming of de uitbreiding van panden of objecten in de agrarische sector. Met onze expertise kunnen wij helpen bij het realiseren van een veilige en efficiënte bedrijfsomgeving binnen de agrarische sector.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.