Sectoren

In de volgende sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven is D-RC actief.

Agrarische sector

Bouw

Detailhandel

Horeca en leisure

Industrie en energie

Logistiek

MKB

Publieke sector

Publieke sector

De publieke sector omvat verschillende organisaties en instellingen, waaronder overheidsinstanties, non-profitorganisaties en openbare dienstverleners. Het is van cruciaal belang dat deze organisaties de veiligheid van medewerkers, klanten en het publiek en de continuïteit van de organisatie waarborgen. 

D-RC begrijpt de complexiteit van risicomanagement in de publieke sector en biedt daarom risico-inspectiediensten aan om de risico’s van deze organisaties te identificeren en te beheersen. Onze specialisten hebben een brede ervaring in het uitvoeren van risico-analyses en het adviseren van preventieve maatregelen om risico’s te verminderen en te elimineren.

We kunnen ook helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en bij het trainen van medewerkers in veiligheidsprocedures. Onze diensten omvatten ook het monitoren van veiligheidsprestaties en het implementeren van veiligheidsmaatregelen om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen.

Of het nu gaat om een overheidsinstantie, een non-profitorganisatie of een openbare dienstverlener, D-RC biedt expertise en begeleiding bij het beheersen van risico’s en het waarborgen van de veiligheid van medewerkers, klanten en het publiek.

Geïnteresseerd in onze begeleiding op maat?

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.